The GREED Game staat garant voor een avond vol ongegeneerd graaien, hilariteit, woede, de ware aard van, vriendschap, maar bovenal het heerlijke gevoel van onmetelijke rijkdom.

The GREED Game is het bordspel voor graaiers.

Het spel kan met 2 tot 8 speler worden gespeeld. De rijkste wint. Maar je kunt natuurlijk ook bepalen wie na 15 rondes het meeste vermogen heeft. Natuurlijk zijn er regels. Maar het is aan de spelers zelf om daar creatief mee om te gaan. Het spel stimuleert je om zowel met je medespelers samen te werken als om elkaar tegen te werken. Wie is flexibel genoeg? En zet zijn emoties opzij?

Be greedy

Het bordspel wordt gespeeld met dobbelstenen en pionnen op een speelbord. Je verwerft nuttige connecties in het stadion. Die heb je nodig om aantrekkelijke opportunities binnen te slepen. Door samen te werken met een medespeler maak je meer kans. Maar kun je hem of haar vertrouwen? Je handelt in aandelen en grondstoffen. Gokt met valuta.  Nu nog hopen dat je privé niet in de problemen komt, of je medespelers je dwars zitten. Het liefst ben je de bankier. Dan kun je nog meer lenen en heb je nog meer privileges. Alleen als de schuld te hoog wordt, is het zaak die door te schuiven naar een medespeler.

Wat zit er allemaal in de doos?

Check de onderstaande video en ontdek wat er allemaal in The GREED Game speldoos zit.

Waarom een crowfunding op Indiegogo?

We zijn overtuigd dat we met The GREED Game een fantastisch spel in handen hebben. Dat bewijst het proefspelen. Maar om het spel in productie te nemen heb je een minimale oplage nodig. Nu levert het aanbieden via Indiegogo twee voordelen: we verminderen ons investeringsrisico en weten wat de reacties uit de markt zijn. Er zit inmiddels al voldoende van ons geld in het spel. Misschien nog belangrijker met deze crowdfunder bereiken we een grote doelgroep.  Voor jouw als koper heb je bovendien de zekerheid dat als we onze doelstelling niet halen, je geen kosten maakt. Win win dus.

Schrijf je in voor de The GREED Game nieuwsbrief!

board greed game